maandag 1 maart 2010

Wonderen?


Sjuul is snel geprikkeld. Ze heeft snel last van geurtjes, is erg alert in het donker en schrikt van geluiden. Als er op de tv gefloten wordt verdwijnt Sjuul onder de tafel. Gelukkig is ze dan wel weer snel afgeleid, maar dat is buiten niet het geval. Gooit er iemand een deur dicht of is er veel lawaai: Sjuul wil alleen nog maar naar huis en wel nu! En die geluiden heb je helaas niet in de hand. Momenteel staat de kerk in de steigers en de geluiden die daar vandaan komen zorgen voor veel onrust bij Sjuul. (gelukkig horen we ze binnen niet)

Homeopathische middelen hielpen tijdelijk maar moesten steeds verhoogd worden. We hebben nu onze hoop gericht op Zylkene, 'n natuurlijk product en voedingssupplement. Bij haar vader Pat lijkt het z'n vruchten af te werpen. Onze dierenarts zag er geen bezwaar tegen. Nu maar hopen dat de bestelling snel binnenkomt.

zylkene

2 opmerkingen:

 1. Nu maar hopen dat het bij Sjuul ook gaat werken.
  Met pa Pat gaat het steeds beter, hij is supervrolijk en heeft heel vol lol in zijn leventje.
  Er zijn weer aarappels geladen bij de overbuurman, geen last gehad!!! We merken per dag steeds meer een verschil. Een beetje onvoorstelbaar is het wel.
  Tja blauwe pilletjes, waar die al niet goed voor zijn.....

  Groetjes Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vandaag begonnen met de blauwe pilletjes. Als ze straks maar niet het smurfenlied gaat blaffen!

  BeantwoordenVerwijderen