woensdag 17 maart 2010

Pilletjes

Sjuul is nu twee weken aan de Zylkene, in de hoop dat ze wat minder angstig zou worden. Na twee weken zouden de eerste veranderingen zichtbaar moeten zijn volgens de bijsluiter, het is dus een spannende tijd. De bovenste foto is na ongeveer een week genomen en het lijkt erop dat ze daar graag een extra pilletje wil, maar binnenshuis is er wel wat veranderd: ze is weer veel knuffeliger.

De foto hieronder is van vanmiddag. Het was onrustig wb geluiden en voorheen zou Sjuul dan naar het hogere gras gaan om daar dan niet meer uit te komen totdat we bij de auto waren. Maar vanmiddag ging ze er even in zitten om er vervolgens weer uit te racen, achter de bal aan natuurlijk :-) Het lijkt er op dat ze nu veel sneller hersteld van de schrikmomenten. Voorlopig stoppen we dus niet met de Zylkene


1 opmerking:

  1. Ha de eerste kleine veranderingen zijn er... Nu maar hopen dat de pilletjes echt wat gaan doen!!!
    Met pa Pat gaat het steeds beter. Van de week hoorden we schoten in de verte. Meestal een directe aanleiding tot stress. Maar niets van dit alles. Pat bleef lekker liggen op zijn plekje en reageerde neit eens. Aan mezelf merk ik dan dat ik bij dat soort moementen al wel gespannen ben, je weet maar nooit.

    Ik hoop dat Sjuul er echt baat bij heeft. Wij gaan ook gewoon door, al helpt het maar voor veertig procent, dan is dat al winst.

    Groetjes Sonja

    BeantwoordenVerwijderen